ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

Национален парк-музей "Шипка-Бузлуджа" и Литературно-художествен музей "Чудомир" ви канят на лекцията на доц. д-р. Веселин Методиев на тема "Западнокрайнският въпрос - исторически и актуални измервания" и представянето на книгата "Западните българи".

Заповядайте на 6 ноември /понеделник/ от 17:30 [ … ]

продължава>За поредна година Художествената галерия - Казанлък, ИМ "Искра', ЛХМ 'Чудомир' и НПМ "Шипка – Бузлуджа" се включиха в инициативата "Европейска Нощ на музеите", която се състоя в събота - 20 май, в часовете от 19:00 до 01:00 сутринта на 21 май.

продължава>

За втора поредна година Театрална студия „Нашенци" при Военен клуб - Казанлък и нейният ръководител Жоро Атанасов ще бъдат домакини на театрална и кино работилница за деца и младежи в града на розите, в края на тази седмица.

продължава>


По традиция, на рождения ден на Чудомир, в едноименния литеруторно-художествен музей в Казанлък бяха открити за 24 път празничните дни на гения от Долината на розите и на тракийските царе.

продължава>На 13 март, понеделник, от 10:30 часа в Културно-информационния център на ул. „Искра” 4 започна продажбата на билетите за театралните постановки и концертите, включени в програмата на 24-ите Чудомирови празници в Казанлък,съобщиха от фондация „Чудомир”.

продължава>