ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:


"Най-класическата" от класическите и "най-виенската" от виенските оперети – „Прилепът” от Йохан Щраус-син в изпълнение на Държавна опера Стара Загора докосна казанлъшката публика. Произведението е част от програмата на "Чудомирови празници 2016".

продължава>

Вечер на класическата музика в "Чудомирови празници 2016" поднесе Камерен Стунен АРТ квартет създаден от Даниел Трингов. Концерта бе в 2 части. Първата част премина с произведенията на Цезар Франк - соната за цигулка и пиано в ла-мажор и Йоханес Брамс - соната за чело и пиано в ми-минор. Във втора [ … ]

продължава>

В Литературно-художествен музей „Чудомир“ в Казанлък бе показан филмът „Пътеки между слънцето и тъмнината“. Филмът пpeдcтaвя фa?ти oт живoтa нa гoлeмитe бългapc?и твopци ?eйo Явopoв, Гeo Mилeв и Чyдoмиp. Реализиран е по проект „Неотъпкани пътеки към отворени врати“.

продължава>

XV Театралeн фестивал „Комедийният хит на сезона“ в програмата на „Чудомирови празници“ 2016 с жури публиката има и победител. Това е спектакълът на Драматичен театър "Рачо Стоянов" - "Чешити" с емблематични разкази по Чудомир.

продължава>