ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:Любителите на поезията се срещнаха с един от големите поети на нашето време Иван Вълев. Срещата се състоя в мултимедийната зала на ЛХМ "Чудомир". В петъчната вечер, самият поет рецитира от своите стихове.

продължава>


В мутимедийната зала на ЛХМ "Чудомор", Гюлен Окан представи своят проект "Идентичност". В късият филм участват Георги Антов, Гълъбина Михайлова и други приятели на Гюлен. Из залата бяха и част от участниците. Представяне на проекта бе направен от Деляна Бобева.

продължава>

Споменът за Илия Бешков оживява в Художествена галерия - Казанлък на 27 март 2014 г., по време на Чудомирови празници. Бешков с 66 негови рисунки, карикатури и гвашове, предоставени от Художествена галерия "Илия Бешков" в Плевен.

продължава>


На Казанлъшка сцена гледахме постановката на Младежки театър „Николай Бинев“ "Г-н Балкански" с реж. Бина Харалампиева. Публиката в залата на НЧ "Искра" видя Герасим Георгиев - Геро в ролята на Бай Ганьо Бълкански, Бойко Кръстанов, Светослав Добрев, Вежен Велчовски, Стефан Мавродиев, Александър Хаджи [ … ]

продължава>