ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

Казанлъшката публика се забавлява с блестящата сатирична комедия “Сако от велур”. Обикновения човек се срещна с абсурда на администрацията, а с него ситуациите бяха смешни, тъжни, бюрократични и чиновнически. Поставена през ... година в ..., пиесата е свалена бързо от сцена поради скритата сатира [ … ]

продължава>

Фотографска изложба „Кой както я нареди” бе открита в залите на Информационния център на „Искра“ 4 в Казанлък . Изложбата е част от програмата на Чудомирови празници 2015, които бяха открити на 25 март.

продължава>

След успеха си с Лекция 1 преди години на Казанлъшка сцена - Уникалното представление на Камен Донев "Възгледите на един учител за народното творчество", казанлъчани изкупиха още в самото начало билетите за Лекция 2 "Възгледите на един учител за всеобщата просвета".

продължава>

Изложбата „Избрано от Чудомир“ бе открита в Казанлък. Тя не е показвана пред жителите на Казанлък близо десетилетие. Изложбата бе открита от проф. Бисер Дамянов, ръководител на Катедра по естетическо възпитание към ПУ „ Паисий Хилендарски“. „ Чудомир остава много актуален и днес.

продължава>