ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

На рояла на Петко Стайнов в ИМ "Искра", пред публика в "Неделно матине" свири младата пианистка Надежда Цанова. Цанова развива и усъвършенства музикалния си талант под ръководството на своя педагог Елена Юлианова в Школа по изкуствата "Емануил Манолов" при НЧ "Искра - 1860".

През 2006 продължава образованието си в НМА "Панчо Владигеров" в класа на проф. Стела Димитрова-Майсторова, специалност пиано. Понастоящем продължава обучението си по пиано за получаване на степен "Магистър" в академията.

Надежда участва в майсторски класове при проф. Марчела Крудели - Китцинген в Германия и при проф. Валерий Шкарупа - Екатеринбург в Русия.

Тя е носител на повече от 20 награди и отличия, сред които са три "Гран при", четири "Първи", три "Втори" и четири "специални" награди от български и международни конкурси сред които "Франц Шуберт" - Русе, "Немска и австрийска музика" - Бургас, "Класика и съвременност"- Стара Загора, "Млади виртуози" - София, "Зайлер" - София, "Зайлер" в гръцкия град Родос, "Валентино Буки" в Италианската столица Рим и "Сергей Прокофиев" в украинския град Донецк. Концертирала е в Италия, Германия, Украйна, Унгария, Австрия, Чехия и Словакия. Цанова е била солист на АСО "Панчо Владигеров", както и на филхармониите в Сливен, Пазарджик и Харков в Украйна.

галерия снимки: 27.03.2016 - Неделно матине с Надежда Цанова /клавитен концерт/