ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

Много смях за публиката в една ситуация, която можеше да бъде на всеки един от нас и това във "Всяка сряда от 5 до 7" - ни показаха актьорите Георги Ружичка, Петя Бойчева, Христо Доков, Цветелина Кънева-Терзиан, Михаил Лазаров, Капка Валентинова от Драматичен театър "Невена Коканова" - Ямбол.

Какво се случва когато работата ти е тъпа, животът скучен, мечтите несбъднати и нещата въобще не вървят така, както им се иска на героите от тази блестяща комедия, всъщност .... е повече от интересно!

Авторът Валентин Красногоров заплита служебни проблеми и лични отношения във вихър от емоции, за да ни покаже, че лековатия и фриволен начин, по който гледаме на живота си напоследък не само не е решение, а е основна част от кашата, в която се забъркваме!


Спектакълът на режисьора Владимир Петков е част от 15-я театрален фестивал "Комедиен хит на сезона", а каква оценка получи от Казанлъшката публика ще разберете на 1 април, когато ще бъде и награден и победителят от фестивала.

На 29 март от 19:00 часа можете да гледате  „Чешити“ по Чудомир, спектакъл на Драматичен театър "Рачо Стоянов" - Габрово. Билети за събитията включени в „Чудомирови празници“ могат да бъдат закупени в сградата на НЧ „Искра“.

галерия снимки: 27.03.2016 - Комедииен хит на сезона: "Всяка сряда от 5 до 7" на Драматичен театър "Невена Коканова" гр. Ямбол