ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

Още два концерта Ви е подготвил Литературно художествен музей "Чудомир"

На 15.12.2018 /събота/ от 11:00 часа - "Вълшебен звън" - коледен концерт на Школа по пиано и пеене при НЧ "Възродена искра 2000" с преподавател Мариана Мъгева На 18.12.2018 /вторник/ от 18:00 часа - Коледен концерт на Смесе [ … ]

продължава>


На 13 декември, от 17:30 часа в ЛХМ "Чудомир" ще бъде представено третото произведение на Бела Бенова, подкрепено от лични нейни фотографии. Тази книга събира спомени, връщане назад към едни отминали десет години, разказани като в дневник.

продължава>

Днес в Литературно-художествен музей „Чудомир“ започна първата по рода си инициатива „Младите лидери на Казанлък“. Под патронажа на Кмета Галина Стоянова отбори от по 6 зрелостници от казанлъшките гимназии и средни училища ще разгръщат лидерските си умения и качества за работа в екип.

продължава>

Подвизите на славните 111 българки в борбите за национално освобождение са описани в 300 страници от старозагорската семейна двойка Тоня и Георги Туртурикови. За жените воини в нашата родна история досега се е говорело обидно малко, а и написаното е сравнително недостатъчно.

продължава>