МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:Със спектакъла "Сън в лятна нощ" на театър "София” ще бъде открит тазгодишния фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък. XI-то издание на театралния фестивал се провежда в рамките на Чудомирови празници 2012.

продължава>

„Комиците” идват тук по покана на Управителния съвет на фондация „Чудомир”, за да запишат телевизионно предаване, което ще популяризира Казанлък и позабравения Чудомир”.

продължава>

„Една тъжна история за един весел народ", спектакъл по разкази на Чудомир и музика на Горан Брегович е заглавие на кукления театър за възрастни, който постави трупата от  Търговище.

продължава>

При нас идеите имат развитие – те идват спонтанно , но за тях се мисли и се работи дълго. Тази наша изложба и нейното начало бе провокирано първоначално от желанието децата да рисуват сред оригинали, а къде е най-възможно – Казанлъшката градска галерия, не само защото е най-близко до нашето ат [ … ]

продължава>

Фондация „Чудомир“ очаква тазгодишите си стипендианти

Заявления за отпускане на еднократна стипендия от Фондация „Чудомир“ на студенти-отличници от хуманитарни дисциплини вече се събират от Управителния съвет.

продължава>


Чудомирови празници 2022