МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:При нас идеите имат развитие – те идват спонтанно , но за тях се мисли и се работи дълго. Тази наша изложба и нейното начало бе провокирано първоначално от желанието децата да рисуват сред оригинали, а къде е най-възможно – Казанлъшката градска галерия, не само защото е най-близко до нашето ат [ … ]

продължава>

Фондация „Чудомир“ очаква тазгодишите си стипендианти

Заявления за отпускане на еднократна стипендия от Фондация „Чудомир“ на студенти-отличници от хуманитарни дисциплини вече се събират от Управителния съвет.

продължава>

Жури в състав главният редактор на вестник „Стършел”, един университетски професор и председателят на фондация „Сатирик” ще определят кой ще получи тази година литературната награда „Чудомир” до две седмици.

продължава>

За петото издание на Националният фотографски конкурс "Човекът до мен" вече има подадени за участие повече от 150 заявки.

Конкурсът е за любители фотографи и професионалисти от България, навършили 18 години.

продължава>

Студенти-хореографи от цялата страна събира на концерт рождения ден на Чудомир

36 студенти-танцьори, музиканти и певци от Катедра „Българска народна хореография“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще представят 70 минутния фолклорен спектакъл „Чудо...“ в Казанлък, в наве [ … ]

продължава>


Чудомирови празници 2022